Rakentamisen ja saneerauksen palvelut sitoutuneelta kumppanilta

LTM-Rakennus Oy toteuttaa laadukkaita rakennus- ja saneerauspalveluita. Rakennamme liike- ja ja toimitiloja, mutta peruskorjaamme myös huoneistoja, opetustiloja ja jopa vaativampia laboratoriotiloja. Palvelukonseptimme mahdollistaa kaikenlaiset projektit osaurakoista kokonaisvaltaiseen perustajaurakointiin.

Asiakkaamme luottavat meihin, sillä meidät tunnetaan sovittujen asioiden toteuttamisesta ja aikataulujen ylläpitämisestä. Räätälöimme jokaisen työn asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, jotta projektin toteutus onnistuu kerralla. Kysy tarkemmin osaamisestamme ja palveluistamme.

Rakennuspalvelut

Teemme monen aiemman projektin kartuttamalla kokemuksella laajennus- ja uudisrakentamista. Perustajaurakointina olemme olleet vastuussa huoneistorakentamisesta. Laajennus- ja uudisrakentamisen puolella toteutuneet projektit ovat olleet mm. varasto- ja huoltorakennuksia sekä liikerakennusten laajennuksia. Osaava tiimimme varmistaa projektisi kitkattoman valmistumisen. Tiimimme osaaminen on ajantasaista ja tarjoaa sinulle modernit rakentamisen ratkaisut.

Peruskorjaus- ja saneerauspalvelut

Kiinteistöjen käyttöön kohdistuvat vaatimukset muuttuvat ajan myötä ja tilat vaativat päivityksiä sekä huoltotoimenpiteitä. Talotekniikan tarpeet vaativat ajoittain suuriakin muutoksia, mutta myös tilojen käyttötarkoituksen muutokset luovat saneeraustarpeita. Korjaus- ja saneerausrakentamisessa olemme kerryttäneet reilusti kokemusta ja ammattitaitomme on vankkaa. Teemme julkiselle puolelle vaativia saneerauksia laboratorioissa, opetus-, toimisto- ja tuotantotiloissa, mutta myös muita peruskorjauskohteita, kuten huoneistoja. Tutustu referensseihimme.

Sisäilmapalvelut ja vahinkosaneeraukset

Palveluihimme kuuluvat myös sisäilma- ja vahinkosaneeraukset. Sisäilmakorjauksen tarkoituksena on aina lisätä kiinteistön käyttömukavuutta, olkoon kyse vedon tunteen poistamisesta tai hengitysilman laadun parantamisesta. Olemme toteuttaneet tiivistysprojekteja monissa eri kohteissa. Vahinkosaneerauksien puolella meiltä löytyy kokemusta vesi- ja palovahinkojen korjauksista. Sisäilma- ja vesieristyskorjauksia toteuttavat työntekijämme ovat suorittaneet Ardexin sisäilmakorjausten ja vesieristystöiden järjestelmäkoulutukset.

Kiinteistön käyttäminen saneerauksen aikana

Useimmiten kiinteistön käyttäminen on mahdollista saneerauksen aikana. Moni rakentamisen aikainen työ on sotkuinen ja tuottaa pölyä. Pidämme aina saneerattavat alueet siisteinä ja järjestyksessä, jolloin tilojen käyttämistä voi jatkaa keskeytyksettä. Huolehdimme myös kiinteistön käyttäjien ja omien työntekijöidemme turvallisuudesta.